Aanmelden

AANMELDINGSSTOP


Update juni 2024: Wegens een toevloed aan nieuwe aanmeldingen nemen wij voorlopig geen nieuwe patiënten aan op onze wachtlijst. U kunt zich momenteel dus NIET aanmelden. Voor huisartsen en verwijzers:

Indien u een psychiatrische of psychologische behandeling zoekt voor uw patiënt, vragen wij u de nodige gegevens te bezorgen.   Vul het aanmeldformulier hieronder volledig in. 

Twijfelt u over de indicatie of wilt u dit (anoniem) aftoetsen?  Contacteer ons op info@praktijkcerebro.be

Voor patiënten:

U kan zichzelf ook rechtstreeks aanmelden. Vul het aanmeldformulier hieronder volledig in. 

Indien u doorverwezen bent door uw huisarts vragen wij u om uw verwijsbrief mee te nemen.  

U komt dan op onze wachtlijst. Wij contacteren u zodra een concrete afspraak mogelijk is. 

Het eerste gesprek is een intakegesprek waarbij we de problematiek zullen exploreren en bekijken of we u een behandeling kunnen voorstellen bij de psychiater en/of de psycholoog - danwel een éénmalig advies kunnen geven zodat u samen uw huisarts verder kunt.

Wachttijden:

Wij streven naar een zo kort mogelijke wachttijd, maar soms is de vraag groter zijn dan het aanbod. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Zodra er een plaats vrij komt, contacteren wij iemand van de wachtlijst. 

Staat u op onze wachtlijst? Hou ook uw e-mail in de gaten zodat u de uitnodiging niet mist. U krijgt pas een e-mail als u aan de beurt komt. Dit kan dus enige tijd duren. 

Is e-mail niet mogelijk of moeilijk voor u, en wilt u telefonisch uitgenodigd worden? 

Meld dit dan in uw aanmelding hieronder.

AANMELDFORMULIER

Aanmelden is voorlopig NIET mogelijk.