CONTACT

 

Bereikbaarheid:

Adres:   Luikersteenweg 466, 3920 Lommel


U vindt de praktijk recht tegenover de kerk van Lommel Kolonie.  

Er is ruime parkeergelegenheid in de straat, u kunt meestal voor de deur of op enkele meters parkeren. 

Er is een bushalte recht tegenover de praktijk. 

U mag aanbellen en meteen binnenkomen en plaatsnemen in de wachtzaal. Wij komen u daar ophalen. 

Bij de eerste afspraak vragen wij u om uw identiteitskaart mee te brengen, alsook een eventuele verwijsbrief, medicatielijstje of verslagen van vorige behandelingen, indien dit mogelijk/van toepassing is. 

Indien u moeilijk te been bent, kunnen wij er voor zorgen dat een gespreksruimte op het gelijkvloers beschikbaar is zodat u geen trappen moet doen. Wij vragen u om dit op voorhand even te laten wetenE-mailadres
info@praktijkcerebro.be

Aanmelden als nieuwe patiënt: 

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt in onze praktijk? Gebruik hiervoor het tabblad aanmelden op deze site of klik hier.    


Annulering

Het is altijd mogelijk om een geplande afspraak te annuleren owv ziekte of overmacht, wij vragen u om dit zo spoedig mogelijk te doen per mail via mail info@praktijkcerebro.be. We vragen u om in het onderwerp van uw mail ANNULERING AFSPRAAK te zetten.  Door tijdig af te melden kunnen wij andere mensen die een dringende afspraak nodig hebben verder helpen.

Wanneer u een afspraak niet of later dan 48 uur vóór de consultatie afmeldt, wordt conform art.77 van de Code van de Geneeskundige plichtenleer een schadevergoeding aangerekend.